WERKEN BIJ WEST

Ons restaurant aan de Vleutenseweg is op zoek naar nieuwe Westerlingen! Ervaring is geen vereiste, aangezien we het belangrijk vinden om te investeren in jouw zelfontwikkeling. Zijn er onderstaand geen vacatures beschikbaar? Dan kan je altijd een open sollicitatie sturen.

MEDEWERKER BEDIENING

Aan de Vleutenseweg ligt ons gezellige restaurant waar buurtbewoners samen kunnen genieten van mooie gerechten, de gezellige sfeer, een uitgebreid bierassortiment en het zonnige terras.

Bij West kan je genieten van kleine gerechtjes die je samen deelt met je tafelgenoten. Wanneer jij bij ons komt werken, mag je één keer per maand met z’n tweeën op onze kosten komen eten. Wij hechten waarde aan jouw zelfontwikkeling en investeren graag in mensen zonder horeca ervaring.

Ben jij minimaal 2 keer per week beschikbaar, waarvan 1 keer in het weekend (vr-za-zo) en lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan een mailtje naar info@restaurantwest.nl of loop even langs!

KEUKENHULP

Word jij enthousiast van koken, mooi uitziende gerechten en vind je het leuk de keuken te ondersteunen? Dan is restaurant West op zoek naar jou!

Ons restaurant, gelegen aan de Vleutenseweg is een plek waar buurtgenoten samen kunnen genieten van shared dining, de gezellige sfeer, het uitgebreide bierassortiment en ons zonnige terras. Daar kan jij ook één keer per maand van meegenieten wanneer je op onze kosten met z’n tweeën komt eten.

Ben jij minimaal 2 keer per week beschikbaar, waarvan 1 keer in het weekend (vr-za-zo) en lijkt het jou leuk om in een hecht team te werken? Stuur dan een mailtje naar info@restaurantwest.nl of loop even langs!