NEEM CONTACT OP

Voor al uw vragen over Restaurant West in Utrecht kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel per mail door onderstaand contactformulier in te vullen, of telefonisch via 030 – 299 33 77. Voor reserveringen verwijzen wij u graag door naar onze reserveringspagina

OVER WEST

Aan de Vleutenseweg ligt ons gezellige restaurant waar jullie 7 dagen per week samen kunnen genieten van mooie gerechten, de gezellige sfeer en het zonnige terras. Vanaf 12:00 zijn wij geopend en is het mogelijk te komen lunchen of gewoon gezellig wat te drinken. Vanaf 17:00 serveren wij shared dining en staat jullie tafel vol met kleine gerechtjes om te delen. De gerechtjes komen op tafel zodra deze klaar zijn. 

Naast onze normale kaart hebben wij een aparte vega & vegan kaart, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar wat je wel en niet mag eten. 

Elke maandag en dinsdag kunnen jullie onze biertjes en geselecteerde wijnen proeven voor maar €4. Elke zaterdag vieren wij het weekend met een ZAMIBO en is alles op de cocktailkaart tot 18:00 maar €6.

 Elke eerste zondag van de maand organiseren wij “aanschuiven bij West”. Dit zijn themadagen of weekenden gevuld met lekker eten en drinken.