EVENEMENTEN

Elk eerste weekend van de maand organiseren wij aanschuiven bij West. Buiten de kaart om kan je verschillende gerechtjes bestellen. Alle gerechten kan je delen met je tafelgenoten!

AMERIKAANS WEEKEND

1, 2 en 3 juli

Ter ere van Independence Day organiseren wij voor een nieuwe editie van aanschuiven bij West het Amerikaanse weekend.

 

 

Het gehele weekend kunnen jullie genieten van spareribs, KFC, Texas burgers, loaded fries en meer! Reserveer een tafeltje onder vermelding van “Amerikaans weekend”. 

COCKTAILS & BITES

5, 6 en 7 augustus

De zomer is in volle gang en dat betekent tijd voor frozen cocktails! Deze cocktails worden gemaakt in een slush machine, waardoor we een ijskoude slushy cocktail krijgen. Alle cocktails zijn dit weekend maar €6!

 

Zien wij jou en al je vrienden op 5, 6 & 7 (‘s middags en ‘s avonds) augustus genieten van cocktails, frozen cocktails en heerlijke hapjes? Reserveer dan een tafeltje onder vermelding van “Cocktails & Bites”.

SUMMER BBQ

2, 3 en 4 september

Laten we samen de zomer afsluiten met een gezellige BBQ bij West. Onze chef Sjoerd zal buiten op het terras alle gerechten voor jullie op de BBQ klaarmaken. Het menu wordt later bekend gemaakt! Hou hiervoor ook onze Instagram in de gaten. 

 

Reserveer alvast een tafeltje onder vermelding van “BBQ” dan houden we een tafeltje voor je vrij. vol = vol & op = op.