Elk eerste weekend van de maand organiseren wij aanschuiven bij West.
Dit zijn weekenden gevuld met lekker eten en drinken binnen verschillende thema’s. Hieronder vind je onze agenda!
Wil jij langskomen? Reserveer dan een tafeltje, op die manier kunnen wij goed inkopen doen en verspilling tegen gaan.
7, 8 & 9 november
Wij willen kaas! Op 7, 8 & 9 november is het tijd om weg te smelten bij onze favoriete kaasfondue. Kom gezellig samen langs om ze te proeven.
Kaasfondue truffel
kaasfondue met wijn, truffel, pretzel & groente
Kaasfondue vino
kaasfondue met wijn, pretzel & groente
Kaasfondue wintersport
kaasfondue met weihenstephaner, pretzel & groente
5, 6 & 7 december
Frietjes stoofvlees €8
frietje met huisgemaakt stoofvlees
Paddenstoelen ragout €8 Klassiek pasteitje met ragout van paddestoelen en truffel
Paté van wild zwijn €8,50
met stoofpeer en aceto balsamico
Stoofvlees pannetje van hert €10 met pastinaak en chocolade
Rioja Crianza €5,95/30
elegant, rijp donker fruit, vanille Alle gerechtjes zijn te delen en naast de normale kaart om te bestellen
2, 3 & 4 januari
Happy new oester! Het nieuwe jaar is begonnen en dat vieren wij graag met jullie.
Less is more oester €3/€16
met vinaigrette
Happy new oester €3,5/€18,5
met Champagnehollandaise
De Gooische oester €4/€21
met crème fraîche en kaviaar
Bubbels
Cava brut €5/€25
Chardonnay, macabeu, Spanje Cava brut rose €5/€30 Chardonnay, macabeu, Spanje Crémant de Loire €40